Sponsor in de kijker: Jaco Elektro

Graag stellen wij u voor aan JACO Electro. Het jong en dynamische bedrijf uit Weelde is gespecialiseerd in duurzame en energievriendelijke oplossingen. Een domotica systeem bijvoorbeeld kent geen geheimen voor hen. Maar ook voor onder andere video- en parlofonie, poortautomatisatie en binnen- en buitenverlichting kunt u als bedrijf of particulier bij hen terecht. En dit zowel voor een nieuwbouw als een renovatieproject.

KFCT sprak met Hans Jacobs en Ben Sels.

Jullie zijn een klein team, wat zijn de voor- en nadelen hiervan?

Het voordeel is vooral de familiale sfeer.  Wij zijn, hoe zal ik het zeggen, net iets meer dan gewoon collega’s. Wij hebben een heel jong team en er wordt veel voor elkaar gedaan. Wanneer nodig steken onze mannen graag een tandje bij en iedereen stelt zich heel flexibel op voor het bedrijf. Het nadeel is dat in de hele drukke periodes, zoals nu, we toch extra handjes te kort komen. Meestal krijgen we dit wel opgelost maar kan het wel pittig zijn.

Hoelang bestaan jullie al?

Ikzelf ben 12 jaar geleden gestart met een éénmanszaak, vertelt Hans. Na een paar jaar werd duidelijk dat er nood was aan extra mankracht. Robby is als eerste het JACO team komen versterken. Later is Stef er ook bijgekomen. Eric en Jorg zijn de jonkies van het team wat maakt dat we nu met 5 zijn. Een team waar ik ontzettend trots op ben.

Wat is het mooiste project waar je aan mogen werken hebt?

Goh. Dat is een moeilijke vraag.  Door de jaren heen zijn er al wel enkele mooie projecten gepasseerd. Zo hebben we al een paar mooie villa’s onder handen mogen nemen en ook een hele mooie B&B. Maar eigenlijk heeft elk project wel zijn charme.

Wat is de trend in de wereld van verlichting en systemen?

Natuurlijk heeft LED de voorbije jaren een grote opmars gemaakt.  Ook de smartphone en tablet zijn in deze tijd niet meer weg te denken. De klanten willen meer en meer zelf hun installatie kunnen bedienen en controleren, op een tijdstip wat voor hen het beste past. Dat maakt dat de besturingssystemen enorm veranderd zijn de laatste jaren. Met een centraal besturingssysteem of domotica bijvoorbeeld kan je vandaag de dag je verlichting, alarm, camera’s maar ook je muziek zelf bedienen, op elk moment van de dag. Een elektrische installatie is tegenwoordig echt maatwerk en volledig gemaakt naar de behoefte van de klant.

Hoe zijn jullie verbonden met KFCT? Vanwaar jullie interesse in sponsoring?

Begin dit jaar ben ik met Ben een zusterbedrijf gestart om onze klanten nog meer technieken aan te kunnen bieden. Het is door hem dat ik bij KFCT terecht ben gekomen. Ben kende een aantal mensen die zich dagelijks inzetten voor de club en hij heeft mij, als echte voetballiefhebber, een paar keer meegenomen naar een clubdiner en wedstrijd. Zo leer je de mensen en club ook beter kennen en van het één komt het ander. Ondertussen ben ik aan mijn 2e seizoen als sponsor bezig, zegt Hans. Dit seizoen hebben wij de LED verlichting in Club 148 verzorgd. Dit geeft toch weer extra gezelligheid aan het geheel. Ik voel me ook echt thuis bij KFCT.  Het is een club met visie en hopelijk zie ik, net als vorig jaar toen KFCT kampioen speelde, nog vaak mooi voetbal.

Welke raad heb je voor onze club?

Als ik kijk naar de jeugdwerking binnen KFCT en ook de progressie die de eerste ploeg de voorbije jaren heeft gemaakt kan ik alleen maar zeggen: ‘doe zo voort’! Wij zijn in ieder geval blij deel te kunnen uitmaken van de club.

 

Bedankt voor dit gesprek, succes met jullie bedrijf en graag tot ziens bij KFCT!

Wilt u meer informatie over JACO Elektro? Check dan zeker hun website: www.jacoelektro.be

 

Jaco 3