Algemeen

KFC Turnhout zal tijdens het seizoen 2018/2019 ook actief zijn in de "2e KLASSE - AMATEURS VV". De clubvisie blijft intact nl. de A+B kern stofferen met regionale spelers die op één of andere manier een aanknopingspunt hebben met Turnhout. Deze groep van jeugdige spelers worden bijgestaan door een groep van ervaren spelers zoals Wim Horsten en Tom Proost.

De sportieve doelstelling voor het nieuwe seizoen is duidelijk! De sportieve concurrentie aangaan met de omliggende clubs in de reeks zoals Hoogstraten, Vosselaar, Cappellen, Berchem Sport en City Pirates. KFC Turnhout zit in een mooie reeks met zeer uitdagende wedstrijden, dus we verwachten veel spanning in en rondom het stadsparkstadion.

Het vertrouwen in de technische staf zal bestaan uit Hayk Milkon, Filip Pelckmans, Didier Versmissen en Paul Van Dijck. Ze beschikken over de nodige kwaliteiten om de spelersgroep de nodige voetbaltechnische en –tactische vaardigheden bij te brengen. 

 

Ondertussen blijft KFC Turnhout hard werken aan de doorstroming. De doelstelling van KFC Turnhout is duidelijk: seizoen na seizoen eigen opgeleide jeugdspelers afleveren aan de B- en/of A-kern. Deze jongeren verdienen kansen en met het nodige geduld en ondersteuning zal KFC Turnhout op termijn hiervan de vruchten plukken. 

 

Eén voor allen, allen voor één. Samen en met veel enthousiasme kunnen we van KFC Turnhout terug een sterke vereniging maken.

 

Vanwege de sportieve cel KFC Turnhout