KFCT pakt een puntje op het veld van Vosselaar

Baldoel 7

Vosselaar – KFCT: 1-1

Trainer Tom Moons bracht enkele wijzigingen aan ten opzichte van vorige week en bracht Mafete, Goossens en Jacobs in de ploeg. 

Ons elftal toonde heel veel strijd doorheen de hele wedstrijd. Het zou dan ook snel op voorsprong komen. Een schot via Van De Vel werd gelost door doelman Blondeel en Schijvenaars was er als kippen bij om Turnhout op voorsprong te brengen. Iets over halfweg de eerste helft kon Vosselaar tegenscoren via Defossez uit wat geharrewar. Het talrijk opgekomen publiek zag beide ploegen voluit strijden op een zwaar veld. KFCT kreeg nog wel wat kansen maar kwam niet verder dan dit 1-1 gelijkspel. Misschien schieten we niet veel op met dit punt maar dit kan wel de basis zijn naar driepunters de komende weken. Morgen een interview met onze coach Tom Moons op de site.


Vosselaar: Blondeel, Lauryssen, Nijs, Engelen, Vaes, Kuijlaars, Hannes, Julien, Havermans, Defossez, Dehond (71’ Geudens)
KFCT: Horsten, Eyeson, Paridaans, Van Parys, Mafete, Schijvenaars, Goossens (71’ Versmissen), Van De Vel, Van De Walle, Proost, Jacobs (60’ Dillien)
Doelpunten: 10’ Schijvenaars (0-1), 24’ Defossez (1-1)
Gele kaarten: 22’ Defossez, 50’ Eyeson, 54’ Paridaans, 56’ Julien