OH Leuven - KFC Turnhout: Voorbeschouwing en selectie

Schoolbord, Tactiek, Voetbal, 2011 5

Met OHL Leuven ontmoet KFC Turnhout morgen een mooie club. In een recent verleden speelde het nog enkele seizoenen in de toenmalige Jupiler League. Ook dit seizoen in eerste B hebben ze de nodige ambitie en zijn ze zich nu nog volop aan het versterken. 

Er hebben dan ook wel wat bekendere voetballers gespeeld. Denk maar in vroegere tijden aan Toni Brogno en meer recent aan de betreurde François Sterchele. Ook in de huidige kern zitten heel wat namen met eersteklasse-ervaring. Spelers zoals Tshimanga, Hubert, Storm, Gorius en Watt zullen zeker een belletje doen rinkelen. Met het recente uitgebreide stadion “King Power at den Dreef” wacht er waarschijnlijk een fantastische sfeer.

In hun vorige wedstrijd won OHL met 7-1 van Cercle Brugge. Er scoorden toen vier verschillende spelers (Storm, Aguemon, Maertens, Schuermans). De Leuvense kern is ondertussen ook bekend en daarin geen Tshimanga en Gorius maar nog genoeg ander talent.
OHL: Nick Gillekens, Daeseleire, Schuermans, Moore, Hubert, Aguemon, Casagolda, Berben, Storm, Azevedo, Bagayoko, Suederick, Kostovski, Libert, Mertens, Jordy Gillekens, Watt, Maertens.

Bij KFCT viel volgend selectienieuws te rapen:
Hayen (bil), Eelen (polsbreuk), Machielsen (Knie) en Van Erp (rug) missen de bekerwedstrijd
Kern: Horsten, Turelinckx, Eyeson, Michiels, Mafete, Geenen, Paridaans, Van Parys, Proost, Versmissen, Van De Walle, Van De Vel, Coeckelbergs, Dillien, Schijvenaars, Vermeulen, Goossens en Lambrechts.