Niels Van De Vel over de bekercampagne

Img 1138

We spraken Niels Van De Vel na de gewonnen wedstrijd tegen Anderlues. “We begonnen goed maar daarna leden we teveel balverlies en kregen zij zelfs een goede kans. Nadien kon Steven alweer mooi scoren en in de tweede helft ging het een stuk beter en hadden we de controle over het spel. We creëerden meerde kansen en konden er nog eentje scoren.” 

Ook Van De Vel was na de wedstrijd niet echt tevreden van het niveau. “Ze waren heel gedreven en wij durfden in het begin ons voetje niet zetten. We waren ook niet zuiver genoeg maar uiteindelijk kwamen we in die tweede helft wel beter voor de dag. We hopen ook de volgende ronde te overleven en zo tegen OHL uit te komen. Maar eerst nog de match tegen Harelbeke ,ook een ploeg uit tweede amateur. “Ik ken ze eigenlijk niet maar het zal in ieder geval niet makkelijk worden.”

In de competitie weet ook Van De Vel dat ze geen simpele start voorgeschoteld krijgen. “We gaan van onze eigen sterkte uit en bekijken het match per match. Zoals iedere ploeg wil je natuurlijk wel een goede start maken.” Van De Vel is op korte tijd meegegroeid van Tweede provinciale naar tweede amateur. “Ik ga ook nu weer mijn beste beentje voorzetten en dan zien we wel weer.”