Een ambitieuze Mafete blikt vooruit naar zaterdag

Mafete

De 24-jarige Guerschom Mafete lijkt volledig hersteld te zijn van de dubbele enkelbreuk enkele jaren geleden in een wedstrijd van KV Turnhout tegen Tienen. 

“Ik lijk er inderdaad terug te staan en wil het de coach zo moeilijk mogelijk maken in zijn keuze.” Mafete speelde een hele wedstrijd tegen Anderlues. “Het werd tijd voor mezelf om terug in de basis te staan. Ik zie dit als de laatste kans bij Turnhout en wil die ook grijpen.” Mafete heeft een speciaal woordje voor Dokter De Kinderen. “De blessure bleef aanslepen maar hij bleef me steunen en dat heeft zijn vruchten afgeworpen.”

Mafete laat zijn licht ook eens over de competitie schijnen . “We zullen er meteen moeten staan maar met deze kern moeten we toch in staat zijn om een vijfde plaats te behalen.” Aldus een ambitieuze Mafete. “We hebben een sterke kern met jongeren die alsmaar beter worden. Elke ploeg zal het lastig krijgen in het stadspark.”

Zaterdag om 19h00 komt Harelbeke af voor de beker van België. “Ik ken de ploeg niet maar we moeten uitgaan vanuit onze eigen sterkte. Thuis kunnen we altijd iets meer en dus moeten we vol gaan voor de volgende ronde.”