Kurt Snoeys in de aanloop naar Flandria - KFCT-B

KFCT B gaat dit weekend op bezoek bij leider Flandria. Bij winst kan Turnhout B op gelijke hoogte komen met één wedstrijd minder gespeeld.

“We startte het seizoen twijfelend met twee nederlagen en zaten toen heel diep en dachten dat het een heel lang seizoen zou worden.” Aldus doelman Kurt Snoeys.  KFCT B won dan met een gelukje en het begon te lopen. “We hebben toen nog wel eens op Rauw verloren maar voor de rest ging alles beter en beter.” En zo staat KFCT B op een verdiende tweede plaats. “We hopen dit weekend Flandria te kunnen kloppen maar ze hebben een sterke thuisreputatie. We gaan vol voor de winst gaan natuurlijk. Het is de beste aanval tegen de beste verdediging.”

Turnhout B heeft maar 16 doelpunten tegen tot hiertoe. “Er zijn maar vier ploegen in de provinciale reeksen in Antwerpen die beter doen. Ook dat willen we zolang mogelijk vasthouden.” KFCT B hoopt de eindronde te halen. “In de tweede periode staan we goed en bij winst zitten we ook heel goed in het klassement. Aan de titel denken we nog niet en we bekijken het match per match.” Snoeys haalde ook zijn toekomst aan. “Ik voel met heel goed bij KFC Turnhout maar ik houd alle opties open.”