KFCT B redt zich in de laatste match van de competitie.

In de laatste wedstrijd van het seizoen moest er gewonnen worden van rode lantaarn Putte om de eindronde voor de degradatie te vermijden.

KFCT B begon sterk aan de wedstrijd en kreeg verschillende goede kansen op stilstaande fases maar er zat altijd wel iemand tussen en de bezoekende doelman pakte ook uit met twee prachtreddingen. Tien minuten voor de rust kreeg de thuisploeg dan het deksel op de neus toen Decant de score opende.  KFCT B bleef niet bij de pakken zitten en kwam voor de rust nog via Van Der Meiren en een bezoekende owngoal op voorsprong.

Na de rust belandde een bezoekende vrije trap via de rug van doelman Wijnants in doel waardoor het 2-2 werd.  KFCT B reageerde heel sterk met verschillende kansen en doelpunten van Van Der Meiren, Geenen en De Vocht. Het werd nog even spannend toen Dielis uitgesloten werd en de bezoekers konden milderen tot 5-3 maar ze hielden stand. Toen dat bekend werd dat buur Oud-Turnhout hun sportieve plicht had gedaan kon het feest losbarsten.

Trainer Dirk Paeshuys was heel tevreden na de wedstrijd en kon zich naar eigen zeggen van geen mooier afscheid dromen.

Doelpunten: 35’ Decant (0-1), 43’ Van Der Meiren (1-1), 45’ Tytens (2-1,own), 49’ Wynants (2-2,own), 58’ Van Der Meiren (3-2), 61’ Geenen (4-2,pen), 68’ Devoght (5-2), 80’ Decant (5-3)
Rode kaart: 72’ Dielis (T)