KFCT B is goed bezig in derde provinciale A

Kfctb 2018 2019

Het was even stil rond KFCT B maar daar gaan we verandering in brengen. De ploeg van trainer Dirk Paeshuys zette de laatste weken een remonte in

Het begon met de thuiswedstrijden tegen Poppel waar zijn ploeg verdienstelijk 0-0 gelijk speelde tegen een ploeg die toen hoge toppen scheerde en een eindronde plaats ambieerde. De week daarop werd vlot de maat genomen op Meerle (0-3). Het was een ploeg die toen laatste stond maar de weken ervoor wel een negen op negen neerzette.

In Loenhout speelden ze een goede eerste helft maar zakten ze in de tweede weg na individuele fouten en werd het uiteindelijk 2-6. Op Donk stond het aan de rust 1-1 maar was KFCT B erna oppermachtig met twee assist van Jerome Van Doorne en drie doelpunten van Vandermeiren. KFCT B trok dit door tegen Essen en won met 3-1 , al had die score hoger kunnen oplopen. Afgelopen weekend werd ook een hardbevochten wedstrijd op Putte met 2-3 gewonnen.

KFCT B staat zo op een negende plaats in het klassement. Een beetje het doel dat ze voor ogen hadden. Zondag moeten ze nog naar Mariaburg en ook daar hopen ze te bevestigen zodat ze een leuke winterstop tegemoet gaan en kunnen terugkijken op en een succesvolle eerste ronde.