Dillien: "We konden er nog eentje prikken."

KFCT won zaterdagavond met 0-1 op het veld van Hades. Steven Dillien zorgde met zijn assist mee voor het winnende doelpunt.

“Eigenlijk was er geen verschil tussen de vijfde in stand en ons. We hebben nooit onder gelegen en konden het vandaag gelukkig afmaken.” Dillien had een groot aandeel in het winnende doelpunt. “ Ik had voor eigen succes kunnen gaan maar ik koos voor meer zekerheid en heb de bal afgelegd voor Jef. Die legde hem uiteindelijk mooi binnen.” De scheidrechter liet lange tijd overspelen. “We konden er nog eentje prikken.” Reageerde Dillien laconiek.

De volgende wedstrijd is op 11 februari thuis tegen Duffel. “Zoals elke wedstrijd zal het tegen Duffel ook niet simpel zijn maar we gaan weer voor de drie punten.” Dillien hoopt natuurlijk net zoals de rest van de club dat ze zich redden. “We zien wel waar het schip strandt. Hopelijk blijven we in tweede amateur. Met deze winst doen we sowieso een goede zaak in het klassement.” KFCT loopt twee punten uit op Hoogstraten en sprint over Tienen. Zwart Leeuw heeft nog één puntje voorsprong in het klassement. De contractbesprekingen gaan weldra beginnen bij KFCT. “Ik moet binnen een drietal weken gaan babbelen met de club over een nieuw contract.”