Bocholt - KFCT: Voorbeschouwing en selectie

Schoolbord, Tactiek, Voetbal, 2011 19

Bocholt speelt sinds begin jaren 2000 onafgebroken in de nationale reeksen en is dus een heel ervaren ploeg op dat gebied. Ze stonden soms op de rand van promotie naar tweede klasse maar wisten zich soms ook net te handhaven.

Vorig seizoen eindigde de Limburgers knap zesde met 41 punten. In het huidige seizoen doen ze het ook verre van slecht. Ze staan derde op vier punten van leider Thess. Bocholt begon nochtans minder aan het seizoen met een 4 op 15. Daarna werd er onder andere met een match tegen KFCT een 9 op 9 gehaald. In november en december zetten de troepen van Mirko Licata een reeks neer van 12 op 15. De laatste 5 wedstrijden hebben verloren tegen Hades, gelijkgespeeld tegen Vosselaar en Spouwen en gewonnen tegen Duffel en Hoogstraten. Een sterke ploeg dus maar Turnhout bewees twee weken geleden dat het ook toppers op verplaatsing kan lastig maken.

Doelpuntenmakers bij Bocholt zijn: Odutayo (12), Didden (5), Vanhaen (3), Scheelen (2), Putzeys (2), Ramaekers (2), Bongiorno (2), Van Den Putte (1), Goossens (1), Wang (1), Voorjans (1)
 

Selecties

Bocholt
Iedereen is fit.

Kern: Wertelaers, Pellegriti, Wang, Ferson, Goossens, Didden, Van den Putte, Palmans, Putzeys, Dieme, Vanhaen, Cascio, Voorjans, Bongiorno, Wels, Scheelen, Ramaekers, Houben, Odutayo, Peeters


KFCT
Goossens (bil), Paridaans (bil) en Van De Walle (knie) ontbreken.
Kern: Horsten, Turelinckx, Eelen, Geenen, Mafete, Eyeson, Van Parys, Machielsen, Van Doorn, Proost, Versmissen, Van De Vel, Coeckelberghs, Jacobs, Schijvenaars, Dillien.


Bocholt – KFCT vanavond om 19h30 in het Damburgstadion, Eikenlaan 4 te Bocholt.