KFC Turnhout pakt een verdiend punt mee uit Bocholt

Bocholt-KFCT: 0-0
De eerste kans was voor de thuisploeg toen Van Den Putte zich kon doorzetten maar over besloot. Bocholt trok in de aanval en kon nog een paar kansjes versieren maar niet scoren in het eerste kwartier.

Na dat eerste kwartier was drang naar voren bij de thuisploeg wat minder en kon KFCT soms de neus aan het venster steken. Horsten moest wel nog een knap save uit de mouwen toveren om Odutayo van een doelpunt te houden. Aan de overkant kon Schijvenaars vrij doorgaan maar zijn poging ging voorlangs. Tussenin verloren we Van Parys wel met een blessure en kwam Machielsen in zijn plaats. Het bleef zo 0-0 tot de rust.

Ook na de rust bleef de wedstrijd evenwichtig met kansen aan beide kanten. Eerst kon Odutayo doorgaan maar verdedigde Geenen alert voor de Bocholtse echt gevaarlijk kon worden. Voor Turnhout deed Van De Vel een heel goed poging maar doelman Wertelaers haalde de bal nog vanonder de lat. Het spel ging over en weer en Bocholt kwam ook weer aandringen maar zonder veel succes. Een kwartier voor het einde kon Dillien doorgaan maar Wertelaers kon redding brengen. Vijf minuten voor tijd kon de ingevallen Jacobs mooie doorgaan maar zijn poging strandde op de lat. Het bleef zo 0-0.

KFCT loopt 1 puntje verder uit op Tienen en Zwarte Leeuw. De afstand met Hoogstraten, de tegenstander van volgende week blijft zes punten.

Bocholt: Wertelaers, Pellegriti (80’ Didden), Van Den Putte, Scheelen, Goossens, Dieme, Wang, Odutayo, Peeters (74’ Voorjans), Palmans, Ramaekers (65’ Bongiorno)
KFCT: Horsten, Eyeson, Van Parys (32’ Machielsen), Mafete, Dillien (79’ Jacobs), Versmissen, Schijvenaars, Van De Vel, Coeckelberghs (85’ Coeckelbergs), Proost, Geenen
Gele Kaarten: 60’ Goossens, 65’ Wang, 88’ Van De Vel