Cappellen wint met 0-3 op het veld van KFCT

161217kfctcappellen

KFCT – Cappellen: 0-3
Na een goed begin zakte KFCT weg en werd eigenlijk droog afgemaakt op dit natte veld door een efficiënt Cappellen.
 

Bij KFCT kwamen Michiels en Van De Vel in de ploeg ten koste van Mafete en Schijvenaars.
Het was Van De Vel die het meeste dreigde bij KFCT. Zijn eerste poging vanop de linkerkant ging voorlangs. Iets voor het kwartier kon Van De Vel opnieuw aanleggen maar de bal ging opnieuw voorlangs. De derde maal na een minuut of twintig was geen scheepsrecht want toen stuitte Van De Vel op de bezoekende doelman. De eerste echte kans voor de bezoekers was raak. Na een corner kon de man die in de heenmatch in Cappellen in extremes scoorde opnieuw scoren. Het was dus Volant die er 0-1 van maakte.

Na de rust was het Cappellen dat het beste uit de kleedkamers kwam. Tshibuabua legde aan maar knalde over en even later moest Horsten attent zijn op een schot van Kil. Nadien zakte de match wat weg met veel inzet op het zware veld. Een tiental minuten voor het einde kon de ingevallen Claessens doorgaan en in twee keer Horsten verschalken. KFCT moest de kelk tot de bodem ledigen want op het einde verschalkte Mafete Horsten nog met een eigen doelpunt.

KFCT verliest zo voor het eerst in sinds 15 oktober en doet sowieso een slechte zaak in het klassement. Volgende competitiematch is in het nieuwe jaar op zaterdagavond 13 januari op het veld van Thes.

KFCT: Horsten, Eyeson (56’ Mafete), Michiels, Paridaans, Van Parys, Dillien (61’ Schijvenaars), Versmissen, Van De Vel, Van De Walle, Coeckelbergs, Proost
Cappellen: Vandenbossche, Lenaerts, Volant, Floren, Destoop (73’ Claessens), Mathyssen, Geuens, Tshibuabua, Kil, Deckers (85’ Adrieanssens), Lemaire
Doelpunten: 37’ Volant (0-1), 79’ Claessens (0-2)
Gele kaarten: 60’ Lenaerts, 76’ Kil
Rode kaart: 66’ Versmissen