Ad Van De Wiel trainer bij onze Dames

Het Damesbestuur van KFCT Turnhout heeft een akkoord bereikt met de heer Ad VAN DE WIEL om met onmiddellijke ingang hoofdtrainer te worden van het A-elftal.

De keuze voor VAN DE WIEL was snel gemaakt.
VAN DE WIEL heeft een verleden bij KFC Turnhout. In de jaren ’80 was hij gedurende verschillende jaren een gevierd aanvaller bij Blauw-Wit en heeft KFCT sindsdien in zijn hart gedragen.
Hij speelde in de Eredivisie voor Willem II, RKC, DEN BOSCH en FC VOLENDAM. Bij RKC werd hij in het seizoen 1987-88 topschutter in de Eerste Divisie met 34 goals.
VAN DE WIEL haalde bovendien 1 cap bij Oranje, in de wedstrijd tegen Italië.
Hij heeft na zijn carrière als voetballer een uitgebreide trainerscarrière uitgewerkt waarbij zijn trainerservaring van 17 jaar bij zowel heren- als damesploegen een absoluut voordeel vormt. 
VAN DE WIEL is een echt voetbaldier en zijn manier van werken en ambitie sluit perfect aan bij de visie van onze club. 
Omgekeerd kon de heer VAN DE WIEL overtuigd worden om voor onze mooie club te kiezen nu de toekomstvisie van het damesbestuur van KFCT perfect overeen komt met het voetbalbeeld dat de heer VAN DE WIEL voor ogen heeft.
Heden vrijdagavond werd de heer VAN DE WIEL aan de spelersgroep voorgesteld. Morgen zaterdag zal hij reeds de wedstrijd van zijn Damestroepen bijwonen in en tegen Ruddervoorde.