Onze ploeg tegen RC Hades

Zaterdagavond moet KFC Turnhout naar Hasselt om Hades, leider van vierde nationale C, partij te geven. Even contact opnemen met onze trainer, Tom Moons, om te vragen wie mee mag op de bus. 

Tom Moons moet tegen RC Hades aan de slag zonder Jelle Van Der Heyden, die een geelgeschorst is. Omgekeerd komt der andere Jelle, Van Weert, uit schorsing. Hij is dus inzetbaar zaterdagavond. Geblesseerden zijn er voorlopig niet. Supportersclub De Daaiherten vertrekt mee naar de match tegen de leidersploeg en organiseert daarvoor een autobus.  

Gemakkelijk zal het niet worden in Hasselt. Hades was niet voor niets de Griekse god van de onderwereld. Maar trainer Moons weet ook dat Turnhout zeker niet kansloos is. Hij gelooft rotsvast in zijn team en selecteert de volgende 15 spelers: Horsten, Eyeson, Hultermans, Van Weert, Ven, Kocak, Van De Vreede, Van De Vel , Mohrman, Versmissen, Kamara, Owusu, Mensah, Michiels en Pellegroms. Gaan zij voor een stuntje zorgen? Moet kunnen. Het zou niet de eerste keer zijn dat KFCT een leidersploeg in eigen huis gaat kloppen; een maand geleden gingen de Binken al met 1-2 winnen in Sint-Lenaarts. Eyeson, Mohrman, Van De Vel en Van De Vreede staan op scherp en moeten dus oppassen voor een derde gele kaart.  

Kom op, kerels! 

Rc Hades 2