Voorbeschouwing K.RC. Mechelen

Zondag 30 april 2017 ontvangen we Racing Mechelen.

Voorbeschouwing 22

Voor de laatste wedstrijd van het seizoen krijgen we het bezoek van traditieclub Racing Mechelen.

Hiermee staat de kampioen tegenover het team dat al enkele weken zeker is van degradatie.

Racing heeft het stamnummer 24 en zal volgend jaar voor het eerst in hun 123-jarig bestaan in de provinciale reeksen uitkomen.

Vorig weekend wonnen ze hun wedstrijd tegen Betekom en ze zullen er alles aan doen om hun (voorlopig) laatste wedstrijd in de nationale reeksen ook af te sluiten met een goed resultaat.

De heenwedstrijd werd met 0-2 gewonnen en was de wedstrijd dat we op nummer 1 kwamen in het klassement en dat is ook de plaats waar we het seizoen zullen eindigen.

 

Vorig weekend verloren we met 1-0 bij de buren in Vosselaar.

We hadden zeker de beste kansen maar een goede doelman Blondeel gaf geen krimp en op een stilstaande fase kregen we een doelpunt tegen.

Dit was voor de hele ploeg een teleurstellend resultaat, zeker met de talrijk aanwezige supporters maar we kunnen onze jonge spelersgroep nu niets verwijten als het vorige zondag niet lukte.

Al een heel jaar spelen zij op een hoog niveau met enorm veel druk en schitterende prestaties , dit mogen we zeker niet vergeten!

Zondag zullen ze nog 1x proberen om alles uit de kast halen om een schitterend seizoen op gepaste wijze af te sluiten.

 

Turnhout en Racing Mechelen zijn ook de 2 ploegen met de grootste supporterslegioenen van onze reeks, laat ons er zondag een mooie en sportieve wedstrijd met veel sfeer van maken.

Supporters massaal aanwezig!

 

 

Ploegnieuws KFCT :

  • Joachim Machielsen komt terug uit schorsing
  • Nico Lansu (ziek) en Yannis Van Parijs (hamstrings) zijn twijfelachtig

Vanwege de sportieve cel

KFC Turnhout