Departement veiligheid KFCT

De wedstrijd, aanstaande zondag tegen RC Mechelen, is door de ordediensten van Turnhout gecategoriseerd tot een risicowedstrijd.

Safety

Op zondag 30 april 2017 vindt in het stadsparkstadion van Turnhout de wedstrijd KFC Turnhout – Racing Mechelen plaats om 15u. Deze wedstrijd is door de ordediensten van Turnhout gecategoriseerd tot een risicowedstrijd.

 

Met deze maatregel zijn wij genoodzaakt de supporters te compartimenteren.

Praktisch voor de BEZOEKERS:

  • De spelersbus zal in de dreef aan het stadion parkeren. Deze dient wel achterwaarts de dreef in te rijden.
  • De supporters bus zal in de dreef aan het stadion parkeren. Deze dient evenwel achterwaarts de dreef in te rijden. (Op bijlage bij nr. 2).
  • De supporters van Racing Mechelen die met eigen vervoer naar de wedstrijd komen dienen hun wagen te parkeren naast de Parklaan ter hoogte van de vroegere Bankunie en zullen de wandelroute moeten volgen. Oversteekplaats gebruiken aan de verkeerslichten. Vervolgens op het voetpad naast de Steenweg op Tielen om zo de dreef naar het stadion in. (Op bijlage bij nr. 1)
  • Na de wedstrijd wordt iedereen verzocht dezelfde weg te nemen om huiswaarts te keren.
  • Er wordt gevraagd om na het beëindigen van de wedstrijd zo snel mogelijk de supporters terug in de bus te laten plaatsnemen en de terugreis aan te vatten.
  • Genodigden van Racing Mechelen kunnen op aangeven van hun legimitatie, te tonen aan de steward, toegang tot de zittribune bekomen.

Plan stadsparkstadion:

Plan

 

Praktisch voor de KFC Turnhout SUPPORTERS:

Wij vragen aan onze supporters om jullie wagen te parkeren op het Snollaertplein. De toegang tot het stadion is alleen mogelijk via de Schuine dreef (Nr. 2 op plaatje hieronder)

Plan stadsparkstadion:

Plan2

Wij hopen allen op een veilige en sportieve wedstrijd.

 

Vanwege de Veiligheidsverantwoordelijke KFC Turnhout

Tom Daniëls