Onze ploeg tegen KESK Leopoldsburg

Tom Moons

Trainer Tom Moons over zijn kern voor zaterdag

Zaterdag om 19.30 uur is er de wedstrijd Leopoldsburg-KFCT in de Heidestraat 71 te Leopoldsburg. Trainer Tom Moons kan nog steeds rekenen op een bijna complete kern. Niels Van De Vel pakte zijn derde gele kaart vorige week in het Stadsparkstadion tegen Bilzen en is daardoor geschorst. Voor de rest is iedereen fit. Kevin Eyeson moest vorige week langs de kant door een gele schorsing en is er tegen Leopoldsburg weer bij. Voor de nieuwe speler Berry Sonnenschein komt deze uitwedstrijd voorlopig nog iets te vroeg.

Niels

Al twee wedstrijden pakt Tom uit met zijn drie spitsen in de ploeg, Kamara, Ven en Van De Vreede. Tegen Bilzen ging dat erg goed de eerste helft met 2 doelpunten van Steven Van de Vreede tot gevolg. De tweede helft ging het heel wat moeizamer mede door de aansluitingstreffer van Bilzen op slag van rust. Onze ploeg hield echter stand en de verdiende punten bleven zo in Turnhout. Met 9 op 12 zit onze ploeg in een goede periode, en dat willen we zo houden.

Tom Moons gaat zaterdag met deze 15 spelers van start, in de wedstrijd op Leopoldsburg ; Horsten, Michiels, Mohrman, Hultermans, Van Weert, Van Der Heyden, Owusu, Kocak, Versmissen, Eyeson, Ven, Kamara, Mensah, Van De Vreede en Pellegroms.

Spelers die zaterdag moeten opletten voor een derde gele kaart ; Horsten, Michiels, Mohrman, Hultermans en Van De Vreede.

Bart Goris