Onze ploeg tegen Esperanza Pelt

Tom

 Tom Moons over zijn kern voor zaterdagavond

Zaterdag 27 februari om 19.30 uur de weer moeilijke verplaatsing naar Esperanza Pelt, vorige week was er de 1-1 thuis tegen Olympia Wijgmaal. De late gelijkmaker en het goede spel met bijhorende kansen zullen onze ploeg wel een boost hebben gegeven. Dat het zaterdagavond ook geen makkelijke klus zal worden,  getuige de 0-0 in de heenwedstrijd. Met in het achterhoofd moeilijk kan ook, namen we contact op met trainer Tom Moons.

Tom ziet zaterdag Jelle Van Weert terugkomen uit kwetsuur . Ook Luuk Hultermans, vorige week geschorst tegen Olympia Wijgmaal, komt terug bij de kern. Twee spelers zullen er tegen Esperanza Pelt niet bij zijn wegens schorsing ; Joachim Machielsen en Ray Mensah.

Volgende spelers zitten zaterdag op de bus richting Neerpelt, deze 15 namen ; Horsten, Michiels, Mohrman, Van de Vel, Van Weert, Owusu, Kocak, Versmissen, Eyeson, Ven,Hultermans, Pellegroms, Van Der Heyden, Kamara en Van De Vreede .

Spelers in Neerpelt moeten opletten voor een derde gele kaart ; Horsten, Michiels, Mohrman, Kocak, Van Der Heyden en Van De Vreede.

Ploeg