Online open talentweek

Doe jij mee ? Laat jij je voetbaltalenten zien ?

Talent 2

Beste voetballer,

 

Nog een voetbaluitdaging nodig voor het nieuwe seizoen?

 

Het seizoen is bijna ten einde, talentendagen zijn allemaal geannuleerd en je hebt nog niet de kans gehad om jouw talenten te tonen, maar je wilt die kans toch nog krijgen, ook al zitten we nog midden in de coronacrisis. KFC Turnhout geeft jou de mogelijkheid, online! Jawel, je leest het goed. Wij scouten ook online!

Hoe dan? Horen we je denken. Nou gewoon zo……. Maak een filmpje met jouw skills en stuur die op naar KFC Turnhout en laat je online scouten! Wie weet kwalificeer jij je wel voor de online talent challenge op zondag 26 april a.s. met trainers die samen met jou challenges uitvoeren.

 

KFCT daagt jou uit om deel te nemen aan onze eerste Online open talentweek

 

Daarom krijg jij ditmaal niet 1 dag de kans maar 1 week de kans om het beste van jezelf te geven

Drop jouw voetbaltalent en laat de  trainers van KFC Turnhout jouw skills beoordelen! Wie weet wordt jij wel online gescout.

 

HOE ?

Optie 1: Upload  een duidelijk actiefilmpje (minimaal 5 minuten) via youtube en mail de link door naar kevin1983@outlook.be

 

Optie 2:  Stuur je actiefilmpje (min 5 minuten) door via WhatsApp  naar 0486 07 74 18

Voeg hierbij ook volgende gegevens:

Naam - geboortedatum - huidige club - positie

Insturen voor 25 april 2020!

 

De inzendingen waarvan wij denken dat er potentieel aanwezig is om volgend seizoen aan de slag te gaan bij één van onze jeugdteams op interprovinciaal niveau zullen wij uitnodigen op zondag 26/04 waar wij die dag een online kennismakingsdag voorzien en waar we per speler een 15 tal minuten uittrekken per sessie.

 

Indien je inspiratie nodig hebt kan je onze KFCT Techniek oefeningen raadplegen, klik HIER