Merksplas - KFCT 2-2 (Oefen)

Na een pittige sessie van twee uur verschenen onze jongens omstreeks 19uur in Merksplas aan de aftrap.

Op het grote veld eiste KFCT het balbezit op. Bij momenten verliep het combinatiespel goed en snel, Steven Dillien liet enkele fraaie dribbels zien. Echte kansen bleven uit of de voorzetten kwamen niet aan. Tot een mooie combinatie over de rechtervleugel leidde tot een schot dat afweek in de voeten van Stef Goossens, die staalhard via de lat binnentrapte (0 – 1).
Nadien kon Dillien op een hoekschop van Yannis Van Parys de score verdubbelen (0 – 2) Volgens de "kleine" na de wedstrijd 1 van zijn eerste kopbaldoelpunten.
Een geweldige vrije trap van Cornelissen spatte nog uiteen op de paal van het Turnhoutse doel.
Na de rust verliep het wat stroefer. Net nadat het schot van Niels voorlangs ging, kwam Merksplas terug in de wedstrijd door een strafschop na handsspel die vakkundig werd omgezet (1 – 2).
Luttele minuten later ging onze doelman in de fout en werden de bordjes gelijk gehangen (2 – 2). Nadien zette hij zijn foutje recht door goed tussenbeide te komen.
Er werd niet meer gescoord waardoor de eindstand op 2-2 bleef hangen.
Het dient gezegd te worden dat de jongeren die inkwamen weer voortreffelijk hun taak hebben volbracht tegen een ploeg die vast aan de kop speelt in 2e provinciale.
We danken onze buren van Merksplas voor deze leuke oefenpot en hartelijk ontvangst!