KFCT - KSK Oosthoven  8-0

Tom Moons maakt de balans op na de eerste trainingen en oefenwedstrijd alvorens richting Mierlo te vertrekken voor een korte oefenstage.

Een mooie derby als eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen.

Door de hitte was het niet gemakkelijk voetballen op een droge grasmat. Enkele jongeren van 1999 kregen meteen een kans om ervaring op te doen bij de grote jongens. Ze  lieten al enkele mooie dingen zien. Ook kon het publiek kennismaken met onze nieuwe aanwinsten. Zo liet Yannis van Parijs de eerste helft  zijn aanvallende capaciteiten als linksachter meermaals zie, Steven Dillien liet alvast zijn techniek en dribbels bewonderen. De nieuwelingen Stef Goossens en Prince konden net als Dillien in hun debuutmatch meteen de netten laten trillen. Horsten stond in de eerste helft in doel, Olivier Wynants in de 2de helft. Mathias Turelinckx komt woensdag in actie. Lambrechts trad als buffer voor de verdediging op en Van De Vel als aanvallende middenvelder, Bruurmijn liet zien dat hij een technisch vaardige buitenspeler is. Jannes Geivers speelde naast Gert Michiels een goede wedstrijd in de verdediging. Na enkele mooie combinaties stond een 4 -0 voorsprong op het bord na 45 minuten.

Na de rust kwamen Paridaans en Eelen centraal in de verdediging te staan met oude bekende Tom Proost voor hen. Links kwam Jasper Boeckx met voor hem Eugene Agyeman postvatten rechts werd dit Eyeson en Mejia. In de spits kwam de boomlange Schijvenaars.
De buren van Oosthoven zakten dieper in en speelden beter in blok zodat de ruimte kleiner werd. Desondanks werd de verdediging nog enkele malen mooi uit verband gespeeld.

Na 90 minuten voetbal klokten we af op een 8-0 score. Morgen vertrekt de spelersgroep op stage naar het mooie oefencomplex in Mierlo waar ze in de beste omstandigheden kunnen werken. Dinsdag trainen we terug op de Leemshoeve en woensdag om 19u00 spelen we een oefenwedstrijd bij onze buren van Merksplas.