KFCT B speelt gelijk op het veld van Achterbroek

KFCT B begon heel scherp aan de wedstrijd en miste in het begin van de wedstrijd twee mooie kansen. De derde was wel raak, topschutter Vandermeiren bracht onze ploeg op voorsprong. Na een miscommunicatie in onze verdediging kon Van Gestel halfweg de eerste helft gelijk stellen. Geudens trof na de lat maar het bleef 1-1 tot aan de rust.

KFCT B ging in de tweede helft verder op hetzelfde elan en het werd al snel 1-2 toen Peeters alert was toen een schot van Vandermeiren op de paal ging. Lang konden we niet genieten van de voorsprong want even later maakte Van Den Buijs gelijk. Nog voor het uur kwam KFCT B voor een eerste keer op achterstand toen Van Landeghem scoorde. De troepen van trainer Paeshuys gaven echter niet op en even later zorgde Peeters voor de 3-3. Toen Dielis een kwartier voor tijd rood kreeg zag het er minder uit en het werd nog slechter toen Jorissen de 4-3  lukte.  In de blessuretijd viel een voorzet van Geudens nog mooi binnen aan de tweede paal en pakte KFCT B een mooi en verdiend punt.

Volgend weekend ontvangt KFCT B met Lentezon Beerse de vijfde in stand. KFCT B staat momenteel gedeeld elfste.

Doelpunten: 10’ Van Der Meiren (0-1), 22’ Van Gestel (1-1), 50’ Peeters (1-2), 53’ Van Den Buijs (2-2), 58’ Van Landeghem (3-2), 63’ Peeters (3-3), 78’ Jorissen (4-3), 91’ Geudens (4-4)
Rode Kaarten: 72’ Dielis (KFCTB), 90’ Aerts (2xG,Achterbroek)