KFC Turnhout-Olympia Wijgmaal 1-1

Kamara 2

KFC Turnhout speelt gelijk tegen Wijgmaal

Eerste helft was erg mager, in tweede helft ging KFCT op zoek naar gelijkmaker. Het was wachten tot in blessuretijd, even daarvoor afgekeurde goal van Owusu, al of niet buitenspel. Maar Wijgmaal was twee keer erg dicht bij de 0-2, op de paal en ook bal van de lijn . We kunnen dus leven met gelijkspel tegen de nummer twee uit de rangschikking !

90’: Eindstand 1-1! Op de valreep een punt gepakt!

90’: 1-1 Kamara op penalty

90’: Geel voor De Jonge (Wijgmaal)

90’: Owusu scoort, buitenspel echter

87’: Geel voor Fannes (Wijgmaal)

86’: Joachim Machielsen voor Mohrman

83’: Tweede geel voor Mensah, rood dus

78’: Kamara schiet op de doelman

75’: Gert Desiron (Wijgmaal) voor Peeters

73’: Wijgmaal schiet op doel, Horsten pakt

65’: Geel voor Mensah

62’: Wijgmaal schiet op de binnenkant paal, Horsten pakt vervolgens

61’: Eyseson kopt een vrijschop van dichtbij over

58’: Gertjan Fannes (Wijgmaal) voor Goedeweeck

50’: Kamara trapt op de doelman, rebound gaat over

49’: Van de Vreede schiet een vrijschop op de keeper

46’: Jelle Van der Heyden voor Versmissen

46’: Ray Mensah voor Ven

45’: Ruststand 0-1

36’: Ben Colson (Wijgmaal) is ingekomen

28’: 0-1 Rocky Peeters scoort na een hoekschop

24’: Stockx (Wijgmaal) schiet een voorzet over

16’: Ven kopt een voorzet  in de handen van de doelman

14’: Voorzet Owusu, Ven kopt over

11’: Van de Vreede zet voor, Owusu mist vlak voor de goal

6’: Vrijschop Wijgmaal, nipt naast

Tussenstand KFC Turnhout - Olympia Wijgmaal 1-1

KFC Turnhout: Wim Horsten, Gert Michiels, Nurullah Kocak, Alan Ven, Daniel Owusu, Steven Van de Vreede, Adikalie Kamara, Kevin Eyeson, Lennert Versmissen, Niels Van De Vel, Luke Mohrman   Wisselspelers ; Ruben Pellegroms, Ray Mensah, Jelle Van Der Heyden, Joachim Machielsen

Olympia Wijgmaal:  Glenn De Jonge, Tim Boogaerts, Roel Poukens, Rocky Peeters, Gert Stockx, Maki De Silva, Nils Goedeweeck, Eberd De Donder, Lennert De Keukeleere, Joren Nijs, Wietse Vermeylen.  Wisselspelers ; Maarten Vandenborne, Gert Desiron, Gertjan Fannes, Colson Ben

Scheidsrechter ; Nico Verlooy  grensrechters ; Ella De Vries en Michel Ceuppens.