KFC Turnhout en Cappellen verdelen de punten

KFC Turnhout – Cappellen: 2-2

KFCT begon heel goed aan de wedstrijd. Op aangeven van Ebobo kon Coeckelbergs de 1-0 binnenkoppen. Het ging heel vlot op en neer met kansen aan beide kanten. Cappellen wist bijna te scoren maar een Turnhoutse verdediger hield de bal van de lijn, aan de overkant probeerde Jacobs te scoren maar Joossens zat in de weg. De wedstrijd bleef goed heen en weer gaan met veel inzet maar scoren lukte niet meer voor de rust.

In het begin van de tweede helft kreeg Goossens een grote kans maar de bezoekende doelman zat in de weg. Het volgende echte gevaar viel pas een twintigtal minuten voor tijd toen Versmissen mooi probeerde met een vrije trap maar ook op doelman Joossens stootte. Twee minuten later was het wel prijs. De snelle Jacobs werd gelanceerd en scoorde de 2-0. Lang duurde de vreugde bij KFCT niet want Mathyssen kon onmiddellijk de 2-1 maken. De bezoekers pakten over en acht minuten voor tijd lukte Lenaerts de gelijkmaker. Het was nu pompen of verzuipen en er volgden wat bezoekende corners. Bij die corners kwam zowel Lenaerts als Volant nog heel dicht bij de winnende treffer maar het bleef 2-2.

KFCT heeft nu zes punten en staat nu voorlopig veertiende. Hamme speelt morgen nog wel thuis tegen Patro Eisden. Volgende week wacht een verplaatsing naar Berchem Sport.

KFC Turnhout: Horsten, Geenen, Mafete, Versmissen, Ebobo (86’ Toure), Goossens (67’ Vos), Coeckelbergs, Proost, Oppong, Jacobs (72’ J. Van De Kerkhof), Lambrechts
Cappellen: Joosssens, Lenaerts, Volant, Destoop (72’ Willemsen), Mathyssen, Cornelissen (72’ Wouters), Da Silva, Kil, Deckers, Lemaire, Mitrovic
Doelpunten: 6’ Coeckelbergs (1-0), 69’ Jacobs (2-0), 70’ Mathyssen (2-1), 82’ Lenaerts (2-2)
Gele kaarten: 45’ Jacobs, 53’ Destoop