KFC Duffel - KFC Turnhout: Voorbeschouwing en selectie

Baldoel 3

KFC Turnhout krijgt met Duffel deze namiddag nog eens een tegenstander uit de provincie Antwerpen voorgeschoteld.

Duffel speelde in een heel ver verleden (1935) in de tweede klasse waar men het drie seizoenen zou uithouden. Duffel speelde het merendeel van zijn bestaan in vierde klasse maar zakte soms ook naar eerste provinciale. Sinds 2008 zitten ze terug in de nationale reeksen.

Vorig seizoen eindigde ze dertiende in tweede amateurklasse. Op het moment hebben ze een zeven op twaalf behaald. Uit hun twee laatste wedstrijden zelfs een zes op zes. Opvallend is dat Duffel drie van de vier wedstrijden op verplaatsing heeft gespeeld. Ze scoorden zes keer en kregen vier doelpunten tegen. Alle doelpunten werden door verschillende spelers gescoord (Snoeys, El Yaridi, Daal, Rymenants, Atkins en Kambala)

Selecties

KFC Duffel
Kambala is nog niet geschorst. Ito en Vertonghen zijn nog wel out, Van Den Buijs is hersteld.
Vermoedelijke selectie: Hofmans, De Kegel, Van Den Brande, Snoeys, Rymenants, Benali, Verlinden, Burnaby-Atkins, Daal, Kambala, Van Den Buijs, Moding, De Keersmaecker, Vervoort en Verheyen.

KFC Turnhout
Eelen (polsbreuk) is nog out. Eyeson is twijfelachtig.
Selectie: Horsten, Eyeson, Paridaans, Michiels, Van Parys, Versmissen, Proost, Van De Vel , Dillien, Schijvenaars, Van De Walle, Coeckelbergs, Turelinckx, Vermeulen, Mafete en Geenen.