Geenen blikt vooruit naar de wedstrijd tegen Bocholt

KFC Turnhout speelde vorig weekend 2-2 gelijk op het veld van KFC Duffel. Invaller Sander Geenen zorgde voor de late gelijkmaker.

“Een puntje op Duffel is zeker niet slecht maar ik zag toch vooral bedrukte gezichten na de wedstrijd. Er zat namelijk meer in . Duffel kwam met tien te staan en we scoorden dan de 2-1. We kregen daarna nog veel kansen maar de bal ging op de lat of werd van de lijn gehaald. Uiteindelijk werd het nog 2-2 maar meer niet.”

Het niet winnen op Duffel vat al vele wedstrijden samen. “We spelen meestal goed voetbal en krijgen vele kansen. Scoren lijkt echter niet echt goed te lukken. We blijven hard werken en hopen dat het geluk in ons voordeel kantelt.”

Morgenavond komt Bocholt op bezoek. “We mogen die zeker niet onderschatten. Dat is een sterke ploeg waartegen we hard zullen moeten knokken en hopelijk de drie punten kunnen pakken.” Geenen hoopt op een zege. “Een driepunter zou deugd doen en dan kunnen we misschien een reeks neerzetten en de spiraal ombuigen.” Geenen kijkt niet teveel naar het klassement. “Alles zit immers nog heel dicht bij elkaar. Twee overwinningen of nederlagen kan een heel verschil betekenen.” KFC Turnhout is in een mooie reeks terechtgekomen. “Dit is een topreeks met vele mooie ploegen en derby’s. Schitterend gewoon.”

Geenen komt terug na een knieblessure. “Ik heb hard gewerkt en was in het begin van het sezieon hersteld maar die basisconditie was er nog niet. Nu gaat het beter en beter en ben ik soms wel en soms niet bij de kern waar veel concurrentie is.”