Hoogstraten VV - KFC Turnhout: Voorbeschouwing en selectie

Schoolbord, Tactiek, Voetbal, 2011 9

Turnhout moet vanavond op bezoek bij Hoogstraten. Deze derby gaat tussen de dertiende en de zestiende in de rangschikking. Beide ploegen kunnen de punten gebruiken en moeten dus winnen vanavond.

Hoogstraten haalde zijn punten voorlopig tegen Spouwen en Bocholt. Doelpuntenmakers waren tot hiertoe Glenn Van Der Linden (3), Roy Van Der Linden (1) en Bart Cornelissen (1).

Hoogstraten VV zag het levenslicht in 1936 en kreeg stamnummer 2366. Doorheen de jaren klom de club om in 1985 in derde nationale te belanden. Men bleef in deze reeks tot het seizoen 2001 -2002. Toen degradeerde Hoogstraten naar bevordering. In het seizoen 2007 – 2008 was er opnieuw een promotie naar derde klasse en daar waren ze een paar keer dicht bij een nieuwe promotie. In het seizoen 2012 – 2013 lukte dit daadwerkelijk en was tweede klasse een feit. Dit zou maar 1 seizoen duren en na de hervorming werd het dan tweede amateurklasse. Vorig seizoen eindigde Hoogstraten daar op de negende plaats.

SELECTIES
 

Hoogstraten: Van Huffel is nog out.

Kern: Arnouts, Brosens, Mayvis, G. Van Der Linden, Lambrechts, Swaegers, R. Van Der Linden, Da Silva, Cornelissen, Fockaert, Van Der Vreede, Meynendonckx, Hofstede, Meeuwis, Cox en Van Den Bogaert.

KFC Turnhout: Iedereen is fit. De trainer selecteerde zestien spelers. Er valt dus nog eentje af voor de wedstrijd.

Kern: Horsten, Turelinckx, Mafete, Michiels, Paridaans, Van Parys, Eyeson, Van De Walle, Proost, Van De Vel, Dillien, Schijvenaars, Versmissen, Goossens, Geenen en Jacobs.