Boek KFC Turnhout dit weekend te koop in het Stadsparkstadion

190 2

Sam Van Clemen komt zelf zijn boek promoten

Boek KFC Turnhout dit weekend te koop in het Stadsparkstadion

 

Het wordt van ‘t weekend lekker druk in het Stadsparkstadion: vrijdagavond 15 januari om 20 uur spelen onze Dames A tegen Lentezon Beerse en zondag 17 januari om 14.30 uur neemt onze eerste ploeg het op tegen Thes Sport. Tijdens beide wedstrijden zal historicus en KFCT-medewerker Sam Van Clemen zijn boek “KFC Turnhout, meer dan een eeuw voetbaltraditie” te koop aanbieden. Hij doet dat op vraag van veel supporters die nog niet in de juiste boekhandel zijn geraakt.

Sams boek, een hardcover met tal van unieke foto’s, kost maar 20 euro. Dat biljet heeft alvast de juiste kleur! Breng dus een extra “blauwtje” mee als je naar het stadspark komt. Sam zal het met plezier signeren.

“KFC Turnhout, meer dan een eeuw voetbaltraditie” werd intussen al meer dan 500 keer verkocht. Het is dan ook een must voor iedereen die KFC Turnhout een warm hart toedraagt, maar ook voor alle mensen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van het Turnhoutse voetbal en die van Turnhout in het algemeen. Kortom, prima lectuur voor een koude winteravond!