we zijn gelanceerd

Op vrijdag 14 augustus lanceerden we op de markt in Turnhout onze nieuwe club.

 Onder leiding van Guy Ooms zorgden onze hostessen (getooid in onze nieuwste fanware) en onze hertenmannen en vrouwen voor een uitgelaten sfeer. Onze allernieuwste promofilm werd door Shot '79 op een uiterst professionele manier in beeld gebracht. Deze zal binnenkort in jullie huiskamer voor een leuke vorm van ontspanning zorgen.

 

Ege 9714
Ege 9605

 

Om 20h was het dan zover. Om onze lancering visibiliteit te geven bood KFC Turnhout in samenwerking met Tempelier elke supporter een gratis drankje aan indien ze getooid in ons blauwwit aan het stadhuis verschenen. En of het een succes was. Tientallen supporters boden zich aan en zorgden voor een gezellige bijeenkomst op de markt. Vele kermisgangers keken zich de ogen uit. Het doel is alvast geslaagd, aan Turnhout en de hele wereld laten weten dat KFC Turnhout aan een nieuw hoofdstuk begint.

 

 

Later op de avond konden supporters, crew, filmploeg en onze vrijwilligers dan genieten van hun welverdiende Tempelier in één van de vier cafés op de markt in Turnhout. We blikken terug op een eerste groot succes met onze nieuwe club.

Tekst: Davy Van Menxel

Foto's: Studio fifty 2

Dank aan alle onze medewerkers en Shot '79