Warme oproep

Warme oproep aan onze supporters !

Oproep

Afgelopen weekend kon het eerste elftal in Houtvenne de drie punten niet meepakken. Ondanks “bij-moment-wervelend-voetbal” en individuele klasse werden we op 3 stilstaande fases koud gepakt.

Op punten werd deze wedstrijd verloren maar op doelkansen, spelkwaliteit, attractief voetbal wonnen we deze wedstrijd! Geen man overboord want KFCT pakte in zijn laatste 5 wedstrijden een 13 op 15.

Momenteel staat KFC Turnhout op de 3de plaats in de 3de amateur afdeling met de productiefste aanval van 32 doelpunten op 12 wedstrijden.

Als we even terugkijken in het verleden mogen we de fantastische bekercampagne niet vergeten. Onze binken schakelde Lyra (1ste Provinciale), Grimbergen (2de amateur), Heist en Dender (1ste amateur) uit. We sneuvelde na penalty’s in Sprimont.

Kortom sportief gezien zijn we aan een fantastisch seizoen bezig met streektalenten, eigen opgeleide spelers en externe sterkhouders. We willen daarom een oproep doen naar de Turnhoutenaren om de volgende 2 wedstrijden naar het stadsparkstadion (Parklaan 50, 2300 Turnhout) af te zakken om volgende redenen:

 

Zaterdag 26 november 2016 om 19:30h KFC Turnhout - Betekom

  • Jeugdvoorstelling van onze jeugdploegen, G-ploeg in aanwezigheid van A en B kern
  • Voorstelling van 290 jeugdspelers
  • Voorstelling van 20 G-voetballers
  • Voorstelling van 80 medewerkers binnen de jeugd en G-afdeling

Kom om 18u00 naar het stadion en geniet mee van het enthousiasme van onze jeugd !

 

Zaterdag 3 december 2016 om 19:30h KFC Turnhout – Vosselaar VV

De langverwachte derby tegen onze buren uit Vosselaar. Een uniek moment, een unieke sfeer en een wedstrijd op het scherp van de snee voor de Turnhoutse regio.

 

Vanwege de sportieve cel KFC Turnhout