voorbeschouwing Sint lenaarts vs kfct

Op zaterdag 7 november om 19h30 speelt KFCT in de Houtstraat te Sint-Lenaarts tegen de leider van vierde klasse C .

KFC Sint-Lenaarts is een Belgische voetbalclub uit Sint-Lenaarts. De club is aangesloten bij de KBVB met stamnummer 1357 en heeft groen-geel als kleuren. Tot de vroege voetbalactiviteiten in Sint-Lenaarts hoorde onder meer het oprichten van een velo- en voetbalclub rond 1916, in het gehucht Eester. In 1917 ging de voetbalafdeling al zijn eigen weg. Aanvankelijke speelde men vriendenmatchen, maar in de jaren 20 sloot de club uiteindelijk aan bij de Belgische Voetbalbond en ging men in competitie spelen. KFC Sint-Lenaarts bleef de rest van de 20ste eeuw in de provinciale reeksen spelen. In 2007 promoveerde de club uiteindelijk voor het eerst in zijn bestaan naar de nationale reeksen.
St.Lenaarts is de huidige leider in de vierde klasse C met 23 punten, vier meer dan het nummer twee Zwarte Leeuw. Verrassing vorige speeldag omdat leider St.Lenaarts maar ging gelijkspelen bij de rode lantaarn Lyra, een ploeg die nog geen enkel punt had. Adres terrein ; Houtstraat 4a, 2960 Sint-Lenaarts, Telefoon 03/ 313 87 14

KFC Turnhout speelde vorige speeldag voor een eerste maal in het Stadsparkstadion. Het werd een erg positief verhaal, een erg grote opkomst en een overwinning in de derby tegen Vosselaar, 3-1was de uitslag. Voorlopig staan de Binken op een gedeelde zesde plaats met 16 punten. Meer informatie over onze ploeg op vrijdagmorgen, na de laatste training op donderdagavond. Onze volgende thuiswedstrijd is weer in het Stadsparkstadion op ZONDAG 15 november om 14.30 uur tegen Spouwen Mopertingen. 
Onze supportersclub De Daaiherten leggen zaterdag 7 november een bus in om de verplaatsing naar St.Lenaarts te maken. De bus voor deze zaterdag zit bijna vol. Inschrijven kan nog op daaiherten@outlook.com . De supportersbus vertrekt om 18u aan cafe De Snol op de Graatakker .

Logo Sint Lenaarts

Trainer Tom Moons vertelde ons dat er geen gekwetsten en ook geen geschorsten zijn bij Turnhout. Met enkel positief nieuws dus op bezoek bij de leider, het belooft weer een mooie voetbalavond te worden. Hopelijk gaan de binken door op het goede elan van de laatste weken. Kunnen onze jongens de competitie terug spannend maken door leider Sint-Lenaarts te kloppen ? We duimen mee, nog twee dagen geduld. 
Tom Moons selecteerde volgende 15 namen, dezelfde jongens als tegen KVV Vosselaar ; 
Selectie KFCT: Horsten, Eyeson, Michiels, Hultermans, Kocak, Ven, Owusu, Van De Vreede, Van De Vel, Mohrmann, Kamara, Pellegroms, Van Weert, Van Der Heyden en Versmissen. 
Spelers met reeds twee gele kaarten achter hun naam ; Hultermans, Michiels, Mohrman, Owusu, Van Der Heyden en Van De Vel .