Thes - KFCT: Voorbeschouwing en selectie

Schoolbord, Tactiek, Voetbal, 2011 17

KFC Turnhout moet vanavond op bezoek bij leider Thes. In de heenwedstrijd speelde KFCT heel goed maar vergat het de kansen af te werken wat Thes niet naliet. Het werd zo 1-3 in het Stadsparkstadion.

Thes Sport is een ploeg dat de laatste jaren hoge toppen scheert. Nadat ze naar de Nationale reeksen promoveerden in 2015 konden ze in 2016 zelfs doorstoten naar tweede amateurklasse waar ze nu ook tot één van de favorieten worden gerekend.

Thes begon goed aan de competitie met een negen op negen. Na een nederlaag op Wijgmaal volgde er een overwinning Tegen Hasselt maar ging Thes op Tienen opnieuw de boot in. Uit laten ze regelmatig wel punten liggen maar thuis hebben ze enkel tegen Spouwen een gelijkspel moeten toestaan en dus nog niet verloren. Zo staan alleen aan de leiding met één puntje meer dan Vosselaar en Spouwen.

De doelpuntenmakers dit seizoen zijn: Jeunen (11), Timmermans (4), Battista (4), Stefani (3), Vanwelkenhuysen (3), Convents (3), Bennassan (2), Moutavakil (1) en Appeltans (1)

Selecties

Thes: Iedereen is fit. Kern: Brughmans, Gielen, Willemns, Meynen, Battista, Spruyt, Van Tilburg, Jeunen, Moutawakil, Van Oudenhove, Appeltans, Bennasar, Convents, Timmermans, Vanwelkenhuysen, Stefani.

KFCT:  Paridaans (Hamstrings) is twijfelachtig. Dillien (Wijsheidstanden) is out. Versmissen is geschorst. Kern: Horsten, Mafete, Michiels, Paridaans (?), Van Parys, Eyeson, Proost, Machielsen, Van De Vel, Geenen, Schijvenaars, Coeckelbergs, Van De Walle, Turelinckx, Eelen, Van De Kerckhof


Thes – KFCT vanavond om 19h30.