Status-update

We geven een korte status-update i.v.m. trainingen en/of wedstrijden.

Info 2

Trainingen:

  • Sinds maandag 30-11-2020 zijn we terug gestart met de trainingen van onder- en middenbouwploegen, dit tot grote tevredenheid van velen. De verderzetting van de trainingen tijdens de laatste weken van 2020 wordt zoals steeds via de coördinatoren gepland. Let op: er zijn enkele verplichte sluitingsdagen van de Leemshoeve, dit werd opgelegd door de sportdienst van de stad Turnhout (deze dagen zijn reeds opgenomen in de hoofdplanning).
  • Voor de bovenbouwploegen is het nog steeds wachten, hopelijke startdatum 15-01-2021. Deze datum moet nog worden bekrachtigd door de veiligheidsraad.

 

(oefen)wedstrijden:

  • Tijdens de maand december 2020 spelen we geen oefenwedstrijden tegen andere tegenstanders. Deze beslissing hebben met het jeugdbestuur genomen op dinsdag 08-12-2020. Het negatief advies van clubdokter Rik De Kinderen heeft deze beslissing mede bepaald.
  • Als alternatief, dus het aanbieden van wedstrijden, stellen we voor om een onderlinge toernooivorm en/of wedstrijdvorm aan te bieden. Gelieve dit te doen binnen uw categorie.

 

Heropstart januari/februari 2021:

  • de week  van 04-01-2021 zullen we terug starten met de toegelaten groepen nl. U6 t.e.m. U13. Trainingen worden opgenomen in de planning via de coördinatoren.
  • Ook dan zullen we, mits de goedkeuring van de clubdokter, voorzichtig starten met oefenwedstrijden. Let op: tegen ploegen in de omliggende buurt.

 

met sportieve groeten

jeugdbestuur KFC Turnhout

[bericht van: 09-12-2020]