Onze ploeg tegen Olympia Wijgmaal

Trainer Tom Moons 3

Trainer Tom Moons over zijn kern voor zondag

Zondag om 15.00 uur moeten KFCT en trainer Tom Moons vol aan de bak, en dit tegen de nummer twee uit de rangschikking. Olympia Wijgmaal is een ploeg waar je nooit niet mee klaar bent, dit mochten we zelf ondervinden in de heenwedstrijd. Eerst liepen de Binken ginder uit tot 0-4 en in de slotfase werd het nog 4-4. Iedere andere tegenstander zou na een 0-4 in zak en as zitten, niet Wijgmaal. Dus onze jongens zullen zondag top moeten zijn, komt er die vervelende 3-0 van vorig weekende op Leopoldsburg nog bij. Dat was een opdoffer op een slecht moment, maar het mooie aan voetbal is dat er bijna iedere keer een volgende wedstrijd komt, waar je dit dan weer recht kunt zetten. Als we willen blijven meedoen vooraan is deze thuiswedstrijd weer een goede kans.

Onze trainer Tom Moons weet dit en laat nog niet in al zijn kaarten kijken. Niels Van de Vel komt terug uit schorsing en Luuk Hultermans moet zondag passen door zijn derde gele kaart op Leopoldsburg. Jelle Van Weert is voorlopig nog twijfelachtig , voor hem is het nog even afwachten . Tom moet nog enkele knopen doorhakken, en zal zondag nog 2 beloften aan zijn kern toevoegen.

Dus voorlopig zijn dit de 12 namen ; Horsten, Michiels, Mohrman, Van de Vel, Van Weert(?), Owusu, Kocak, Versmissen, Eyeson, Ven,Kamara en Van De Vreede .

Spelers die zondag moeten opletten voor een derde gele kaart ; Horsten, Michiels, Mohrman,Kocak, Van Der Heyden en Van De Vreede.

Ploegfoto