Onze ploeg tegen Bilzerse Waltwilder

Trainer Tom Moons 2

Trainer Tom Moons over zijn kern voor zondag

Zondag om 15.00 uur in het Stadsparkstadion kan Tom Moons rekenen op een bijna complete kern. Kevin Eyeson pakte zijn derde gele kaart op het veld van Zwarte Leeuw in Rijkevorsel en is geschorst. Voor de rest is iedereen fit. Voor de nieuwe speler Berry Sonnenschein komt deze wedstrijd echter nog iets te vroeg. Wij kijken ook uit hoe Tom zijn spelers gaat opstellen, op Zwarte Leeuw was dit met drie echte spitsen; Van Den Vreede, Kamara en Ven. Benieuwd wat trainer Tom Moons  nu in petto heeft, de Leeuwen toch de nummer twee van onze reeks had de handen vol met de voorlijn van KFCT.

 

Tom gaat zondag met deze 15 spelers van start, in de wedstrijd tegen Bilzerse Waltwilder ; Horsten, Michiels, Mohrman, Hultermans, Van Weert, Van Der Heyden, Owusu, Kocak, Versmissen, Van De Vel, Ven, Kamara, Mensah, Van De Vreede en Pellegroms.

Spelers die zaterdag moeten opletten voor een gele kaart ; Horsten, Michiels, Mohrman, Hultermans en Van De Vel.

In de vooravond liepen we ook onze Sportief manager Frank Belmans tegen het lijf. Frank was vol lof over de nieuwe speler Berry Sonnenschein; 1.85 m groot, snel en technisch erg sterk. Kortom geef Berry even tijd zpdat hij zich ondertussen volledig kan aanpassen.  

Bart Goris

Belmans Frank