Onze coach blikt vooruit naar het nieuwe seizoen

We spraken vandaag onze coach Hayk Milkon. Het team heeft zaterdag de trainingen definitief hervat en vertrekt vrijdag op stage naar Nederland.

“We gaan naar Papendal in Nederland. Het is een mooi sportcomplex waar we goed kunnen trainen en elkaar intensiever kunnen leren kennen.” In het tussenseizoen vertrokken er wel wat spelers en kwamen er ook bij. “We hebben spelers met bepaalde kwaliteiten gezocht en gevonden, we waren geduldig en wouden zeker zijn, daarom duurde het ook wat langer.  We hebben de juiste profielen en in combinatie met onze eigen jeugd die we verder willen integreren hebben we een mooi geheel. Daarom ook dat er een aantal beloften meetrainen en zich kunnen bewijzen zoals bijvoorbeeld Jef Coeckelbergs dat deed vorig seizoen.” 
Milkon wil nog geen ambities uitspreken. “We willen vanzelfsprekend van bij aanvang uit die degradatiezone blijven maar voor de rest wil ik eerst de groep verder kneden. We willen zo snel mogelijk die veertig punten halen en kunnen dan in de loop van het seizoen nog altijd de doelen bijstellen. Ondertussen gaan we als ploeg keihard werken richting competitiestart.”