levensloop te turnhout

Van zaterdag 25 juni 2016 16u tot zondag 26 juni 2016 16u in het Stadspark Turnhout: loop en wandel mee en/of neem deel aan een ceremonie en/of amuseer je bij de randanimatie.

Levensloop

Levensloop is een feestevenement voor iedereen, waarbij alles draait om solidariteit en het werven van fondsen voor de strijd tegen kanker. 24 uur lang zijn er activiteiten in het Turnhoutse stadspark. 24 uur, omdat kanker ook nooit slaapt en dus een onophoudelijk gevecht is voor patiënten en hun zorgdragers.

Tijdens Levensloop is het vooral de bedoeling dat teams continu lopen of wandelen op het Levensloop-parcours. Teamleden lossen elkaar af, zodat er van elk team altijd wel iemand op het parcours staat. Vorm een team met je club, je vrienden, je collega’s en laat je sponsoren om in estafette 24u aanwezig te zijn op het parcours van Levensloop.

Je beleeft een waardevolle ervaring en je helpt de activiteiten van Stichting tegen kanker mogelijk maken, zoals:

  • steun aan kankeronderzoek
  • steun aan patiënten
  • preventie- en sensibiliseringsacties.

Om in te schrijven, betaal je 10 euro per teamlid.

Of kom gewoon een kijkje nemen als bezoeker. Zeker tijdens de openings-, kaarsen- of slotceremonie is je aanwezigheid een hart onder de riem voor wie (mee)vecht tegen kanker.

Downloads