Knalprestatie van KFCT

KFC Turnhout wint van KVV Vosselaar met een glansprestatie

Voetbal2

90’ Afgelopen! KFCT wint de streekderby tegen de buren van Vosselaar overtuigend en verdiend met 5-2!

86’ Van Parys en Van De Vel worden vervangen door Eelen en Jansen.

82’ Vosselaar speelt nu alles of niets, maar met een 5-2 tussenstand mag dit normaal gesproken geen probleem meer vormen.

82’ Vosselaar probeert wanhopig nog iets te doen aan de score, Nijs kopt de bal op voorzet van El Yazidi simpel binnen.

81’ KFCT probeert de score nog verder op te voeren. De bal komt terecht bij Versmissen die hem voor het doel gooit. Van Parys kan de bal niet in het doel krijgen.

79’ Vosselaar redt de eer in deze streekderby. Nijs staat nu voorin geposteerd en kan na een misser in de verdediging van KFCT binnen schuiven.

77’ DOELPUNT KFCT! Doelman Blondeel komt uit zijn doel en bokst de bal weg, maar had niet gerekend op de snelle Dillien. Onze topschutter pikt de bal op en plaatst de bal met een prachtige lob over Blondeel heen in het doel, een prachtig doelpunt!

71’ Michiels krijgt een onnodige gele kaart omdat hij een bal wegtrapt na het fluitsignaal van de arbiter.

69’ Nu twee gele kaarten na elkaar voor KFCT. Eerst is het Eyeson die geel krijgt voor een tactische fout en even later onderbreekt Van Parys een counter van Vosselaar en ontvangt hij hier een gele kaart voor.

66’ DOELPUNT KFCT! Dillien kan op het randje van buitenspel alleen op doelman Blondeel af en schiet de bal beheerst hoog in het doel! KFCT lijkt de match nu voortijdig te beslissen en loopt ver uit na de rust.

64’ DOELPUNT KFCT! Na een hoekschop van KFCT brengt Van De Vel de bal goed voor het doel. De bal wordt weggekopt en komt voor de voeten van Paridaans die hard uithaalt en via een Vosselaars been de bal in doel trapt!

61’ Dillien kreeg de bal op een presenteerblaadje, omspeelt Blondeel en schuift de bal binnen, arbiter Van Uffelen had echter al gefloten voor buitenspel dus hij telt niet.

53’ Volgende kans voor KFCT. Versmissen kan met de bal ook alleen de grote rechthoek in gaan, maar hij besluit met een lob over het doel. KFCT vergeet met zulke grote kansen de match nu toch echt voortijdig af te maken.

51’ Grootste kans tot nu toe voor Dillien. Hij kan vanaf de middellijn alleen op de doelman af, maar opgejaagd door een naderende verdediger verliest hij controle over de bal en uiteindelijk kan Blondeel de bal wegtikken. Dillien kan echter weer oppikken maar besluit naast het doel. Dit was dé kans voor KFCT om de match misschien wel vroegtijdig te beslissen.

50’ KFCT breekt door over rechts. Eyeson met de bal aan de voet en alle tijd, maar zijn voorzet is ondermaats en levert niets op.

46’ Vosselaar komt getergd uit de kleedkamer, Vaes kan al meteen trappen maar Horsten pakt simpel.

46’ De tweede helft is begonnen. Kan KFCT de voorsprong vasthouden of zelfs uitbreiden, laten we het hopen.

45’ We gaan rusten met een verdiende 2-0 tussenstand.

41’ DOELPUNT KFCT! Dillien pakt uit met een prachtige dribbel, hij komt alleen voor Blondeel, maar deze tikt de bal voor zijn voeten weg. De bal komt hierna echter in de voeten van Schijvenaars die volledig vrijstaand de 2-0 kan binnen schieten!

37’ El Yazidi krijgt de bal na gepruts bij meerdere KFCT spelers op de flank. Op zijn ‘Dilliens’ dribbelt hij enkele verdedigers voorbij maar hij besluit op de paal, KFCT komt hier heel goed weg.

34’ De bal komt op 15 meter van het doel terecht bij Proost die volledig vrij staat, maar hij trapt met zijn mindere linker in de handen van Blondeel.

30’ De volgende kans is voor Vosselaar, Hannes ontvangt de bal terug na een combinatie maar trapt te gehaast en de bal gaat naast het doel.

25’ DOELPUNT KFCT! Schijvenaars kopt de bal de grote rechthoek in en via een paar benen komt de bal voor de voeten van Van De Vel die simpel binnen kan schuiven!

22’ Terechte gele kaart voor Machielsen. Na een inschattingsfout moet hij corrigeren met een overtreding.

20’ Via de kluts komt de bal bij Van Parys terecht, maar hij trapt enkele meters naast.

18’ Lange bal naar voren van Vosselaar en El Yazidi kan geen contact maken met de bal, waardoor deze in de handen van Horsten rolt.

14’ Vooralsnog weinig gevaar voor beide doelen. Vosselaar probeert zich onder de Turnhoutse druk uit te spelen en slaagt daar maar gedeeltelijk in, waar KFCT probeert kansen te creëren en te voetballen en hier ook nog niet volledig in slaagt.

3’ Meteen hierna de eerste grote kans voor Vosselaar, Vaes kan de grote rechthoek binnen dringen, Horsten kan pareren.

2’ Eerste kleine kansje voor KFCT. Van Parys schiet met zijn zwakkere rechterbeen van afstand een meter naast het doel.

1’ De match is na een minuut stilte voor de vliegramp in Colombia begonnen.

 

Vanwege Maikel en Davy

Waarvoor dank !