KFCT oefende tegen Dessel en de voorbije twee oefenmatchen van KFCT-B

KFC Turnhout – Dessel Sport: 0-1
KFCT speelde goed mee tegen de ploeg uit eerste amateurklasse. Het kwam wel vroeg op achterstand toen Baeten wist te scoren. Aan de overkant was Junior er een paar keer dicht bij maar hij miste de kansen. Ook in het eerste stuk van de tweede helft deed KFCT goed mee maar wist het niet te scoren. Daarna deed Dessel wat wissels en waren zij de frissere ploeg maar het bleef 0-1.
Coach Milkon was tevreden over de wedstrijd. “Dit spoelt het gevoel van zondag een beetje weg. We moeten nu de komende weken onze kansen meer afwerken en zo komt het in orde voor de competitiestart.”
Doelpunt : 9’ Baeten (0-1)

De B-ploeg speelde afgelopen zaterdag tegen Olympic Essen voor de Beker Van Antwerpen en gisteren tegen Beekhoek vriendschappelijk. We bundelen deze wedstrijden even.

KFCT B- Essen : 1-5
Door veel persoonlijk fouten stond KFCT 0-4 achter aan de rust. Na de rust probeerde Trainer Paeshuys een ander systeem uit en kreeg de ploeg meer grip op de wedstrijd. Vandermeiren wist te scoren en het werd uiteindelijk 1-5.

KFCT B – Beekhoek: 4-4
De bezoekers uit Geel waren baas en vlak voor de rust stond het zelfs 0-4. Op slag van rust wist Hoskens te milderen tot 1-4. Na de rust stond er maar één ploeg op het veld en kwam KFCT B terug tot 4-4 na doelpunten via tweemaal Van Der Meiren en Geudens. KFCT B kwam zelfs nog dicht bij de overwinning maar vond telkens de bezoekende doelman op de weg.