KFCT lanceert gins in de kleuren van de club

Kfct Gin

Op 4 maart 2017 tijdens de wedstrijd tegen KFC Sint-Lenaarts in het Stadspark Stadion lanceert onze club de KFCT gins.

De gins, in de kleuren van de club, zijn niet enkel een leuk collectorsitem, ze zijn ook heerlijk van smaak. 

Gin drinken is erg populair en we vinden dat voetbal kijken niet alleen gepaard gaat met bier drinken. Daarom kan je vanaf nu in het Stadspark Stadion, tijdens een wedstrijd genieten van een heerlijk glas gin-tonic. 

Voor de witte gin hebben we gekozen voor een stevige versie, 100% graandistillaat. Jeneverbes, kardemon, laurier, oranjebloesem, sinaas, koriander en zoethout zijn de kruiden die alles mooi in balans brengen. Een gin met een intens kruidig accent, fris en zacht in jeneverbes.

De blauwe gin heeft een zuiderse toets. Een echte Kempische gin, ook 100% graandistillaat. De fijne botanicals worden gedistilleerd tot een heerlijke, zachte gin. Het evenwicht tussen de jeneverbes, rozemarijn, koriander, laurier, sinaas en kardemon zorgen voor de kruidige, mediterrane toets.  

De gins zijn ook te koop per fles.  Kom naar een wedstrijd van ons 1e elftal in het Stadspark Stadion en geef je bestelling door. Zolang de voorraad strekt geven wij je direct deze heerlijk drank mee. Is de voorraad op? Geen probleem, de gins zijn ook te bestellen via onze website.

GIN BESTELLEN