KFCT Dames A doen een goede zaak

Lara

KFCT Dames A - Beveren ; 4-0

KFC Turnhout Dames A - Beveren ;  4-0

60'  1-0  Lara Lenaerts
68'  2-0  Stephanie Van Gils
70'  3-0  Julie Adriaensen
75'  4-0  Stephanie Van Gils

De eerste helft eindigde op een 0-0, er waren kansen aan beide kanten . Maar er werd gesloten gespeeld, bij momenten zelfs potig. KFCT had 4 mooie kansen maar kwam goed weg in de slotfase toen de scheidsrechter de bal voor Beveren op de stip had kunnen leggen.
De tweede helft brak open toen een goed spelende Lara Lenaerts met een hakje de rebound, na een schot van Larissa, in doel werkte. Even later zette Lara voor en Stephanie Van Gils scoorde de 2-0. Twee minuten later Lara met een rush en voorzet, Julie Adriaensen liet de 3-0 aantekenen. De 4-0 werd ingeleid door de ingevallen Celine  Van Oers, steekbal tot bij Stephanie die weer de netten vond. In de slotfase werd er nog veel gewisseld, en ook de ingevallen meisjes speelde het rustig mee uit. Beveren had goed weerwerk gegeven maar na de 2-0 ging bij deze dames het licht uit.

KFC Turnhout Dames A doen een gouden zaak, tweede klasse komt in het vizier. Nog zes wedstrijden te gaan, dit mag niet meer mislopen ! !