KFCT B en Wolf Geenen strijden zondag om de promotie

KFCT B speelde gisteren 2-2 gelijk op het veld van Westmalle. Wolf Geenen  vond dat er meer inzat.
“Deze uitslag is op zich niet slecht zeker niet met die twee uit-doelpunten. We hebben echter de kansen gehad om nog een betere uitgangspositie te veroveren en dat is een beetje spijtig.” 

Zondag volgt de terugmatch aan de Leemshoeve. “In de eerste rond was er wel wat volk van de supportersclub in onze thuismatch en nu op Westmalle hadden ze ook een bus ingelegd. Ik denk dat er ook wel wat familie en vrienden van spelers komen dus er zal wel wat volk zijn. We gaan in deze wedstrijd vol voor de promotie en hopen de poort naar derde provinciale open te beuken.”  KFCT B kent in zijn allereerste seizoen een mooi begin. “De voorbereiding liep goed maar we verloren de eerste twee wedstrijden in de competitie wel. In de tweede periode ging het heel goed en pakte we de periodetitel. Uiteindelijk eindigden we op een mooie gedeelde vijfde plaats.” Geenen won vorige week de gouden schoen bij de B-ploeg. “Dat is een heel mooie erkenning van mijn ploegmaats en ik ben daar heel blij mee.” 

Geenen speelde tot vorig seizoen bij de beloften en viel soms in bij de A-ploeg. “Dat was soms wat moeilijk te combineren met de studies waardoor ik het aanbod aannam om met KFCT B mee te doen. Ook volgend jaar ga ik verder doen met KFCT B maar als het eens nodig is en het wordt mij gevraagd wil ik zeker de A-ploeg depanneren.” 

KFCT B - Westmalle wordt zondag om 15h00 op de Leemshoeve gespeeld. Als Turnhout de sterkste blijkt over de tweede wedstrijden is de promotie naar derde provinciale een feit.