KFC Turnhout - Bocholt VV: 0-3

Turnhout begon goed aan de wedstrijd en kreeg verschillende kansen maar kon niet scoren. Iets na het kwartier wisten de bezoekers op de counter te scoren. Het was Putzeys die doelman Horsten kon verschalken. Iets voor het halfuur konden de Limburgers de score zelfs verdubbelen na een licht toegekende strafshop. Odutayo twijfelde echter niet en zette zijn ploeg vanop de stip op 0-2.

Gaandeweg begon de regen toe te nemen. In de tweede helft kregen de bezoekers het betere van het spel en kwamen ze een paar keer dichtbij de 0-3. Dieme zag voor de bezoekers een kopbal van de lijn gekeerd. Op het einde van de wedstrijd was het toch nog raak via Didden die het lot van Turnhout helemaal bezegelde. De derby op het veld van hekkensluiter Hoogstraten volgende week wordt zo heel belangrijk.

KFC Turnhout: Horsten, Eyeson (57’ Geenen), Michiels, Paridaans, Van Parys, Dilien, Versmissen, Schijvenaars, Van De Vel (75’ Vermeulen), Van De Walle (66’ Coeckelbergs), Proost.
Bocholt: Wertelaers, Van Den Putte, Scheelen, Didden (89’ Houben), Dieme, Wang, Odutayo, Voorjans (65’ Peeters), Palmans, Vanhaen, Putzeys (85’ Ramaekers)
Doelpunten: 17’ Putzeys (0-1), 25’ Odutayo (0-2,pen), 83’ Didden (0-3)
Gele kaarten: 42’ Van De Vel, 47’ Dieme, 51’ Odutayo , 52’ Eyeson