Kevin Eyeson na het gelijkspel op De Kempen

Kevin Eyeson 090817

KFC Turnhout speelde gisteren in Tielen tegen De Kempen een mindere oefenpartij. Kevin Eyeson speelde mee in de tweede helft.

“We speelden een goede eerste helft en lieten enkele mooie dingen zien en kwamen zelfs 0-2 voor . In de tweede helft ging het allemaal wat minder met dit gelijkspel als gevolg.” Turnhout kan zo voor de eerste keer deze oefencampagne niet winnen. “Inderdaad, het belangrijkste is dat we zaterdag ons kunnen plaatsen voor de volgende rond van de beker. Op papier moet dat lukken. Ik ken de ploeg wel niet maar ze speelt enkele reeksen lager en we spelen thuis.” In een eventuele daaropvolgende ronde wacht met Olympic Charleroi of Harelbeke een eerste echte test. “We zouden die ronde ook graag overleven om OH Leuven partij te geven.”

In de competitie opent Turnhout op het veld van Cappellen. “We gaan deze avond met een paar spelers kijken naar Berchem – Cappellen. Ik ben benieuwd naar hun niveau op dit moment. We kennen enkele ploegen van twee jaar geleden maar die kernen zijn natuurlijk ook weer veranderd.”


Kevin is één van de jongens die er in tweede provinciale ook al bij waren. “Ik probeer mee te groeien met de club en heb altijd ambitie om zo hoog mogelijk te spelen. We zullen zien wat tweede amateur dit seizoen geeft.”