Hayk: "Een puike prestatie van het hele team."

Dsc 37

KFCT speelde zaterdagavond 0-0 gelijk op het veld van Bocholt. Onze coach Hayk Milkon had de nodige instructies gegeven en die werden mooi opgevolgd. Hij was na de wedstrijd dan ook een tevreden coach.

“Tegen Hades hadden we meer de bovenhand dan vandaag maar we hebben goed geconcentreerd gespeeld en goed stand gehouden. Bij die poging van Bocholt houdt Wim Horsten ons natuurlijk goed recht maar al bij al was het een heel puike prestatie van ons team.” Milkon probeerde op het einde nog iets te forceren met Jacobs. “Steven had alle heel goed opgevolgd maar ik merkte dat hij door zijn beste krachten heen zat en daarom bracht ik Jacobs. Hij kreeg nog een kans maar die ging op de paal.”


KFCT zit zo op negen wedstrijden van de finish. “Ik kijk niet naar de concurrentie en we proberen gewoon telkens onze wedstrijd te spelen.” Tegen Hoogstraten moet de coach wel naar de concurrentie kijken want Hoogstraten is een directe concurrent. “We gaan proberen zaterdag en ook die andere wedstrijd tegen ploegen van ons niveau alles te geven en de lijn van de vorige weken door te trekken.”