Eyeson na Cappellen - KFC Turnhout

Kevin Eyeson kwam al huppelend op ons af voor een interview na de match. Buiten het feit dat hij teleurgesteld was door het late doelpunt had hij ook last van zijn enkel.

“De toon werd al direct gezet met een gemene fout op mij. Gelukkig heb ik de wedstrijd kunnen uitspelen en zal het hopelijk niet te erg zijn.” KFC Turnhout kon Cappellen goed opvangen. “We speelden een goede wedstrijd en gaven niet veel weg. Na het doelpunt zakten we wel wat terug maar uiteindelijk waren zij niet echt gevaarlijk met hun lange ballen.” Tot in de 94Ste minuut. “Ja, de laatste corner was er teveel aan blijkbaar. Dat was zeer zuur want we waren heel dichtbij die drie punten.”
Zaterdag komt er met Thes een titelfavoriet op bezoek. “Een van de vorige seizoenen hebben we die sterke ploeg ook kunnen kloppen. We gaan dus vol voor de drie punten gaan.” De ervaring in Cappellen leert Eyeson niet veel over het niveau. “Voorlopig is dat hetzelfde als in topper van vorig tegen Sint-Lenaarts enzo.” Eyeson kwam nog even terug op de bekerwedstrijd. “Dat heeft nog even in onze hoofden gehangen maar nu is de competitie het belangrijkste en hopen we hierin zoveel mogelijk punten te pakken.”