En nou is het afgelopen!

We bieden alle ouders van onze jeugdleden een CADEAUTJE aan. Zij kunnen vrijdag 19 mei 2017 genieten van ‘En nou is het afgelopen!’; een humoristische voorstelling over hoe je als vader of moeder kunt zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport. Dit moet je gezien hebben!

Ennou

Voorstelling voor alle ouders in de Djoelen te Oud-Turnhout!

 

In de Nederlandse voorstelling volgen we een gezin op een zaterdag dat alle drie de kinderen een wedstrijd hebben. Van het ontbijt ’s ochtends vroeg tot het naar bed gaan ’s avonds laat.

We zien de hectiek in het gezin en hoe ze omgaan met de prestatiedrang. Hilarisch en soms ontroerend!

 

En nou is het afgelopen!’ is van de makers van ‘Wel winnen, hè!’, de theatervoorstelling voor trainers en coaches bij sportclubs. Al 100.000 mensen hebben die voorstelling gezien! De bezoekers waren er zeer enthousiast over.

 

De voorstelling voor onze ouders is dus op vrijdag 19 mei 2017, in OC de Djoelen aan de Steenweg op Mol 3 in Oud-Turnhout. De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling begint om 20.00 uur en duurt tot 21.20 uur (zonder pauze).

 

De toegang is gratis mits je je van tevoren aanmeldt via www.ennouishetafgelopen.be.

 

Bezoekers geven de voorstelling een 8. ‘Heel grappig!’. ‘Zo herkenbaar!’.

In Nederland hebben 42 sportbonden de voorstelling omarmd.

 

Tot 19 mei in de Djoelen! En uh…. neem de andere ouders van jullie groep of team ook mee, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.