COVID-maatregelen op sportcomplex

Bezoek je het sportcomplex De Leemshoeve of het stadsparkstadion .. gelieve onderstaande maatregelen te volgen.

Maatregels

Naar aanleiding van de bijgewerkte maatregelen van Voetbal Vlaanderen volgen we ook met onze maatregelen binnen de club. De maatregelen gelden voor beide sportcomplexen waar KFC Turnhout ploegen actief zijn nl.

  • Sportcomplex “De Leemshoeve”
  • Stadsparkstadion

 

Onderstaande maatregelen zijn van kracht vanaf 14-08-2020; deze gelden totdat er andere maatregelen worden afgeroepen.

 

CONCREET:

Elke speler, ouder of toeschouwer die zich niet helemaal goed voelt of als risico beschouwd kan worden mag het sportcomplex (complex “De Leemshoeve” en/of complex “Stadsparkstadion”) logischerwijze NIET betreden.

 

Het dragen van een mondmasker is vanaf 12 jaar verplicht op beide complexen (De Leemshoeve en/of Stadsparkstadion). We vragen u het reeds op te zetten nog voor u de auto uitstapt. Het mondmasker mag af voor spelers tijdens de training, en ook bij het zitten aan tafel in de kantine, waar de regels uit de Horeca tellen. Ook trainers zijn tijdens de training niet verplicht om een mondmasker te dragen, maar we raden het wel aan in oefeningen waar afstand met de spelers niet kan gegarandeerd worden. Ouders mogen de training volgen op veilige afstand van elkaar, maar ook hier is een mondmasker verplicht.

 

Het circulatieplan vindt u onderaan deze pagina. Het Leemshoeve-complex is groot; dit laat toe om zeer verspreid van elkaar te wandelen en staan; gelieve hiermee rekening te houden. Spelers, ouders, toeschouwers betreden het complex via het gras-pad achter het eerste grasveld (W3). Iedereen verlaat het complex via het verharde wandelpad.

 

Oefenwedstrijden zijn opnieuw toegelaten, dus gaan we er ook opnieuw aan deelnemen met onmiddellijke ingang. Bij thuiswedstrijden is publiek toegelaten, bij uitwedstrijden vragen we u op voorhand de plaatselijke reglementering te raadplegen. Hou er wel rekening mee dat de algemene norm van Voetbal Vlaanderen een maximum van 200 toeschouwers toelaat. De planning van oefenwedstrijden kan je terugvinden op de website bij http://www.kfct.be/planning.

 

Trainingen blijven doorgaan; de planning kan je terugvinden op onze website bij http://www.kfct.be/planning.

 

Bij het toetreden en verlaten van het veld moeten de spelers de handen ontsmetten, de handgel-pompen zijn aanwezig op het complex.

 

Het gebruikte sportmateriaal zoals kegels, paaltjes, potjes,  .. kunnen worden gereinigd in het materiaalhok, hiervoor is het nodige ontsmettingsmiddel aanwezig.

 

Kleedkamers en douches kunnen niet worden gebruikt, dit volgens de regels van de stad Turnhout. Dit blijft geldig totdat de stad hierin een wijziging brengt.

 

KFC Turnhout voorziet geen flessen water voor eigen teams en/of tegenstanders, spelers dienen nog steeds hun eigen drinkbus (drinken) te voorzien.

 

Onze kantine (meldingsplicht) valt onder de Horeca-regels en is geopend tijdens trainingen en/of wedstrijden onder dezelfde strikte voorwaarden als op café. U komt binnen met mondmasker, ontsmet uw handen, neemt plaats aan een vrije tafel en blijft daar ook aan zitten. Deze tafels worden na elk gebruik ontsmet, en aan tafel mag uw mondmasker af. U registreert u via ofwel:

Je kan bestellingen doorgeven aan de toog, deze zullen door de toogmedewerkers worden afgehandeld en gepresenteerd worden op een voortoog. Hier dient u uw bestelling mee te nemen naar uw plaats. Bij het verplaatsen dient u een mandmasker op te zetten.

Betalingen moeten gebeuren via jetons, deze kan je aanschaffen in de jeton-automaten in de kantine.

 

De toiletten in de kantine zijn open en kunnen worden gebruikt. We voorzien daar ontsmettingsmiddel en vragen u voor én na elk toiletbezoek het toilet zelf te ontsmetten. Op die manier is iedereen er zeker van dat het hoe dan ook ontsmet werd.

 

We hopen op deze manier dat we een goede balans bieden tussen de veiligheid en het voetbalplezier.

Plan 4