Start competitie

Zaterdag start de competitie voor de interprovinciale ploegen; tevens zijn er enkele oefenwedstrijden gepland voor U8 en U9 teams en moeten enkele ploegen op toernooi. Het voetbalseizoen 2015/2016 kan beginnen !

Zijn we klaar ?

De kledijpakketten kunnen worden afgehaald in de United Brands winkel te Oud-Turnhout. Zorg ervoor dat het lidgeld is betaald!

 

Ook trainers en begeleiders worden voorzien van een nieuwe outfit. Zij zullen in een rode tenue rondlopen om het onderscheid te maken tussen spelers en trainers/begeleiders.

 

De clubkleuren zijn blauw-wit. Dat wil zeggen dat onze jeugdspelers met blauwe kousen, witte broek en blauwe shirts spelen. Rode shirts zijn onze 2de kleur. De kinderen moeten hun eigen kousen en broekje meebrengen naar de wedstrijden. Deze behoren tot het kledingpakket van KAPPA. Wedstijdtruitjes blijven in het bezit van trainer of begeleider. Kinderen komen steeds in uitgangstenue naar de wedstrijden.

 

We vragen aan al onze leden naar haar/hun engagement voor het komend seizoen: kom met veel vreugde naar de  trainingen en wedstrijden! Dit vragen we ook aan ouders en supporters. Moedig jullie team aan, ook in moeilijke omstandigheden. Kinderen hebben jullie steun nodig. Laat de coaching over aan de trainer. Het is vaak voor kinderen al moeilijk genoeg om hun aandacht op bal, medespelers en tegenstanders te houden.

 

Afmelden bij trainingen en wedstrijden: informeer tijdig uw trainer. Hoe afmelden ? Momenteel staan de gegevens van de trainers en/of begeleiders niet op de website; we werken aan een oplossing.

 

Zorg voor netheid in de kleedkamers. De bezetting van de kleedkamers loopt niet altijd even soepel. Er zijn 2 “omkleedruimten” onder de vorm van containers bijgekomen achter de kleedkamers. Deze containers beschikken niet over douches, maar worden uitsluitend gebruikt als omkleedruimten.

 

We vragen beleefd aan de ouders om de kleedkamers niet te betreden. Vanaf de U9 groepen worden de ouders niet meer toegelaten in de kleedkamers. Tevens dient de gang aan de kleedkamers vrij te blijven van ouders zodat de spelers zich in groep kunnen voorbereiden op de trainingen en/of wedstrijden. Ouders kunnen buiten of in de kantine wachten.

 

 

Met vriendelijke groeten

Jeugdbestuur

Weetjes